ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ (ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ)

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: 

ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ

 

 As 33

 Αρσενικό: ένα βαρύ μέταλλο που είναι το τρίτο 3ο κατά σειρά μετά την Αλλαντική τοξίνη και τις Τοξίνες φιδιών, σύμφωνα με τη λίστα του Business Insider για τις πιο δηλητηριώδεις ουσίες.

Το αρσενικό έχει τον τίτλο «Ο Βασιλιάς των Δηλητήριων», για τη διακριτικότητα και την ισχύ του – ήταν ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμο, γι ‘αυτό πολύ συχνά χρησιμοποιήθηκε είτε ως φονικό όπλο ή ως στοιχείο σε ιστορία μυστηρίου. Αλλά αυτό ήταν μέχρι το τεστ Marsh που ήρθε και σηματοδότησε την ύπαρξη αυτού του δηλητήριου στο νερό, τα τρόφιμα κ.α. Ωστόσο, αυτός ο βασιλιάς των δηλητηρίων έχει πάρει πολλές διάσημες ζωές όπως του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, του Γεώργιου του 3ου της Αγγλίας και του Σίμωνος Μπολιβάρ.

Αυτό το δηλητήριο υπάρχει στο ποτήρι μας όταν πίνουμε νερό !
 

 

  Το Αρσενικό όπως και όλα τα Βαρέα μέταλλα είναι ο μεγάλος και ύπουλος εχθρός της υγείας του ανθρώπου που υπάρχουν μεν στην φύση όμως το μεγαλύτερο μέρος της μόλυνσης προέρχεται από διάφορες δραστηρίοτητες του ανθρώπου κυρίως μέσω βιομηχανικών δραστηριοτήτων. 

Το περίεργο είναι το ότι οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το θέμα είναι σαν να μην τους ενδιαφέρει καν. Για παράδειγμα το αρσενικό που είναι παρών σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα και της Ελλάδας αποτελεί μεγάλη απειλή για την δημόσια υγεία καθώς υπάρχει και στο πόσιμο νερό στην άρδευση στην παρασκευή τροφίμων κοκ. 

 Το ανόργανο Αρσενικό είναι μη βιοδιασπώμενο και δρα σωρευτικά που σημαίνει η τοξικότητα αυξάνει συνεχώς και είναι θέμα χρόνου το πότε θα εκδηλωθούν αντιδράσεις διότι αυτό μπορεί να προκαλέσει μεταξύ άλλων , καρκίνο, δερματικές αλλοιώσεις , καρδιαγγειακές παθήσεις όπως και διαβήτη!

 Ενοχοποιείται ακόμη για επιδράσεις στην ανάπτυξη των παιδιών, παθήσεις στους πνεύμονες καθώς και να επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα στην εγκυμοσύνη.

 Τόσες ασθένειες λόγω του Αρσενικού και βέβαια πολλές επιπλέον από τα υπόλοιπα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν επίσης στο νερό και κανένας από τους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων ΔΕΝ ασχολείται με αυτή την μάστιγα ! Έως πότε θα τους επιτρέπουμε να  ταλαιπωρούν την υγεία μας να μας δηλητηριάζουν καθημερινά;  

Εφικτό, μπορεί και πρέπει να γίνει ο καθαρισμός των υδάτων και αυτό θα πράξουμε εμείς διότι πρέπει το βασικό στοιχείο του ανθρώπου να είναι καθαρό όπως το έφτιαξε η δημιουργία για τον Άνθρωπο. 

Μελετήστε τις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και θα καταλάβετε ότι μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου μας μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα και έτσι θα αρχίσουμε να ζούμε όπως αξίζει στον ΕΛΛΗΝΑ

Μόνο εμείς οι της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αναδεικνύουμε τα θέματα και πάντοτε δείχνουμε και την λύση που υπάρχει ! Η μόνη λύση θα δοθεί με την ένωση όλων των Ελλήνων, διότι τότε θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο που μας ανήκει και να δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ , ΑΡΧΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV , ΔΕΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ.

https://www.youtube.com/watch?v=tK5ztLXX3xs&t=22s

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ