ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ;

 ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ; 

(πρωτότυπο  άρθρο)

  https://www.mixcloud.com/radioargw/

Το θέμα με τις συχνότητες είναι αλληλένδετο με την ζωή μας και ως ένα απλό παράδειγμα η ακοή μας βασίζεται αποκλειστικά σε συχνότητες όπως και η όραση μας !

Αυτό το γεγονός ήταν η βάση ερευνών και πολλών πειραμάτων και ως αποτέλεσμα έχουμε σήμερα τηλεόραση , ραδιόφωνα , κινητή τηλεφωνία , δορυφόροι και τόσα άλλα .

Δημιουργήθηκαν στην ιατρική μέθοδοι θεραπείας ορισμένων παθήσεων με συχνότητες και γενικά είναι οι συχνότητες χρήσιμες και μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα μας .

Ο αριθμός των συχνοτήτων είναι  πολύ μεγάλος ο συνδυασμός και η μίξη τους άπειρα !

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει εκ των προτέρων γνώση για το τι από τα προαναφερθέντα μπορεί ίσως να βλάψει στην υγεία του ανθρώπου , παρά μόνο όταν γίνει χρήση διαφόρων συχνοτήτων όπως π.χ. στα κινητά τηλέφωνα που έχουν εξελιχθεί πλέον σε κινητούς υπολογιστές χρησιμοποιώντας διαφορετικές συχνότητες.


    Μία πολύ υψηλή δέσμη συχνοτήτων που εφαρμόζεται στην τεχνολογία για τα smartphone που όλοι ακούσαμε την σχετική διαφήμιση , τις δυνατότητες που δίνει το δίκτυο 5 G. 

 

Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις έτσι και στο θέμα 5G , υπάρχουν επιστήμονες που λένε ότι είναι ακίνδυνη η χρήση , υπάρχουν και οι άλλοι που με δικά τους επιχειρήματα λένε το αντίθετο !

Εμείς πρέπει να κάνουμε την δική μας έρευνα και να αποφασίσουμε συνειδητά εάν και τι θα κάνουμε χρήση .

Εδώ σας παραθέτω μέρος από δική μου έρευνα που πραγματοποίησα σχετικά :

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σε ποσοστό άνω του 70% από νερό . Το ερώτημα που έθεσα ήταν , επηρεάζουν οι συχνότητες το νερό και πόσο ;

 

Στην εικόνα βλέπουμε με ειδική φωτογράφιση την αλλαγή στην δομή ενός μορίου του νερού με διαφοροποίηση της συχνότητας από 432 Ηz σε 440 Hz και στην επόμενη εικόνα με διαφορετικές κάθε φορά συχνότητες.

 

 

Γεγονός είναι ότι υπάρχει επιρροή στο νερό από τις συχνότητες , ο άνθρωπος αποτελείται από μεγάλο ποσοστό νερού οπότε ως συμπέρασμα βγαίνει ότι ναι, οι συχνότητες επηρεάζουν τον άνθρωπο το ελάχιστο στην διάθεση του ! Υπάρχουν διάφορα επιστημονικά δημοσιεύματα που ενοχοποιούν συχνότητες π.χ. κινητά , για καρκινογενέσεις.

Γεγονός είναι ότι η πολιτεία δεν προστατεύει και δεν ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει καμία βοήθεια και έτσι να κάνει ίσως λάθη .

Η Ελλήνων Συνέλευσις ως ανθρωποκεντρικός οργανισμός προβλέπει για όλα αυτά και κυρίως την ασφάλεια του πολίτη μέσω ενός ασφαλούς περιβάλλοντος .

Στις προγραμματικές δηλώσεις μπορείτε να δείτε πως θα είναι το μέλλον στην Ελλάδα και όλοι μαζί να ιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ