Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

 ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 

 

Αδιαφορία ίσως και εξυπηρέτηση ημετέρων ή ρουσφέτια διάφορα συμφέροντα αλλά και ανικανότητα

χαρακτηρίζουν τους αρμόδιους (ποτέ υπεύθυνους) που έχουμε εμείς εκλέξει .

Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώνεται με την κακή έως επικίνδυνη ποιότητα των υδάτων στην Ελλάδα.

Αναφέρουν δε , τα βεβαρημένα από βαρέα μέταλλα νερά, ως "μεταλλικό" νερό και αφήνοντας τον πολίτη στην  άγνοια του κινδύνου στον οποίο είναι εκτεθειμένος στην τοξικότητα που χτίζεται καθημερινά μέσα του και ως αποτέλεσμα αυτού να ταλαιπωρείται με  χρόνιες, επίπονες και δύσκολες ασθένειες.

Τα βαρέα μέταλλα ενοχοποιούνται για καρκινογενέσεις που έχουν αυξηθεί παράλληλα με την βιομηχανική επανάσταση, που αυτή ευθύνεται για την τεράστια μόλυνση που δημιούργησε στο περιβάλλον και κυρίως στα νερά, με αποτέλεσμα την αύξηση των ασθενειών του καρκίνου , του νευρικού συστήματος (σκλήρυνση κατά πλάκας) , αιμοποιητικού συστήματος (ζαχαρώδη διαβήτη, χοληστερόλη) αναπαραγωγικού συστήματος (στειρότητα) κ.α.

Κανένα έργο,κανένα σχέδιο το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από την πολιτεία, αλλά και εάν θυμηθούμε τα καλοκαίρια με τις πυρκαγιές,τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν και φυσικά το οικονομικό που χειροτερεύει καθημερινά ,οι πολιτικοί αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία πόσο ανεπαρκείς είναι ! 

Αυτός όμως που ταλαιπωρείται πάντοτε είναι ο πολίτης που καλείται να πληρώνει πάντα αυτός τα "σπασμένα" και το χειρότερο είναι ότι όσα και να πληρώνει δεν φτάνουν για να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες της οικονομίας που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνώντες!

Υπάρχουν κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο οι προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις όπου αναφέρονται όλες οι λύσεις για τα άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς επίσης και από που θα γίνει η χρηματοδότηση τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

  https://www.mixcloud.com/radioargw/

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ