ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ( Νέο Άρθρο )

 ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

 Παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με τους πολιτικούς μας, που αλληλοκατηγορούνται για την εφαρμογή των μνημονίων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτά δίχως όμως εσκεμμένα να αναφέρονται σε αυτά !

 Έτσι αποφεύγουν να φανερώσουν ότι ΟΛΟΙ μαζί τα υπέγραψαν, ότι ΟΛΟΙ έχουν αφεντικά και εκτελούν έξωθεν εντολές . 
Αποφεύγουν να πουν την αλήθεια και έτσι αποπροσανατολίζουν τους πολίτες με επαγγελματικό τρόπο δείχνοντας διάφορα άλλα θέματα .
 

Η απόκρυψη της αλήθειας είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις αλλά και όλοι οι πολιτικοί για να αδρανοποιήσουν αλλά και να φοβίσουν τους Έλληνες πολίτες .


Όταν υπέγραψαν τα μνημόνια οι εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά και όλα τα κόμματα μας έλεγαν ψέματα ότι έτσι θα επιβιώσουμε οικονομικά ως χώρα .
 Έτσι εκχώρησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμη και την Εθνική μας ανεξαρτησία στους δανειστές, μέσω των μνημονίων και δεσμεύτηκαν να ξεπουλήσουν (να χαρίσουν) ότι ανήκει στο δημόσιο !
Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι και βάζουν χέρι και σε ότι ανήκει στους Έλληνες πολίτες .
 

 Τρανταχτό παράδειγμα  το νερό!  Αυτό που είναι κοινωνικό αγαθό , αυτό που είναι η ίδια μας η ζωή , μας το κλέβουν διότι δεν τους ανήκει! είναι αγαθό ΔΕΝ είναι εμπόρευμα και δεν επιτρέπεται να το εμπορευματοποιήσουν !!
Για ακόμη μία φορά αποδεικνύουν εμπράκτως ότι δεν κάνουν πίσω από όλες τις παράνομες Μνημειακές Συμβάσεις και έτσι θα προχωρήσουν και στην ιδιωτικοποίηση του νερού .  
 
 

 
   Εάν καταφέρουν (κάνουν μεγάλες προσπάθειες) να δώσουν σε ιδιώτες την διαχείριση των υδάτων, τότε αυτό θα είναι το τελικό οικονομικό χτύπημα για τους περισσότερους Έλληνες πολίτες !
 
Πρακτικά αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να κλέψουν το δικό σου αγαθό το νερό, να σου το παρέχουν με πολύ αυξημένη την τιμή του , υπάρχει η εμπειρία σε πόλεις παγκόσμια και μάλιστα με χειροτέρευση της ποιότητας που σημαίνει πολλές περισσότερες ασθένειες .  

Εάν πετύχουν την ιδιωτικοποίηση τότε να είστε σίγουροι ότι θα αρχίσουν να αυξάνουν όλες οι τιμές όλων των προϊόντων που περιέχουν νερό δηλαδή τα πάντα !
 
Η μόνη προοπτική σου Έλληνα με το υπάρχων καθεστώς είναι η εξαθλίωση η δική σου αλλά και των παιδιών σου ! 
 
Υπάρχει λύση και αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !
 
Μελέτησε την και πάρε το μέλλων στα χέρια σου μέσω της ένωσης μας .   

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ