ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 - Σε επανάληψη το ίδιο έργο (Πρωτότυπο άρθρο))

ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

 

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΚΛΟΓΈΣ 2023" 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

Εκλογές 2023 και ξαναβλέπουμε σε επανάληψη το ίδιο έργο όπως και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις .

Βλέπουμε να αλληλοκατηγορούνται οι Τσίπρας και Μητσοτάκης για παραλείψεις και λάθη ενώ ταυτόχρονα εξαγγέλλουν παροχές που θα δώσουν , φοροαπαλλαγές που θα ψηφίσουν και γενικά υποσχέσεις που ούτως ή άλλως δεν δεσμεύονται ότι θα τις πραγματοποιήσουν ! 

 

 

Αυτό έγινε και  στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις και ας θυμηθούμε τον Τσίπρα που υποσχέθηκε αύξηση του βασικού μισθού στα 750 €  και δεν το έκανε , υποσχέθηκε κατάργηση των μνημονίων ενώ στην πράξη υπέγραψαν την 3η μνημονική σύμβαση !

Ο Μητσοτάκης είχε κάνει σημαία του την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών που είχε υπογράψει η κυβέρνηση του Συριζα , όμως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κατάργησε, αλλά αντιθέτως επικύρωσε την συγκεκριμένη συμφωνία ! 

 

Αυτό όμως που ο κος Μητσοτάκης τηρεί στο ακαιρεο  είναι η υπόσχεση που είχε δώσει σε ομιλία του ως προσκεκλημένος στο Ισραήλ , δήλωσε (11-06-2018) ότι θα πολεμήσει τον Νατιβισμό (τους αυτόχθονες) !! 

https://www.facebook.com/watch/?v=2574866182760077

Στην πράξη αυτό μεταφράζεται με την άνιση μεταχείριση των γηγενών σε σχέση με τους αλλογενείς (επιδόματα , στέγη , παιδιά κλπ.) με την εφαρμογή των μνημονίων οδηγούνται οι Έλληνες να μην τεκνοποιήσουν όπως θα ήθελαν αλλά στο πόσο οικονομικά θα το μπορέσουν !

Η μόνη περίπτωση να μπορέσει ο Έλλην άνθρωπος να απελευθερωθεί από όλα τα δεινά που του επιβλήθηκαν από της κυβερνήσεις , είναι να πάρει ο ίδιος την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια του . Αυτό μπορεί να γίνει εφόσον ενωθεί με τα αδέλφια του στην Ελλήνων Συνέλευσις και όλοι μαζί να ενεργοποιήσουμε τον πλούτο μας που είναι ανεξάντλητος .

 

 

Ο φορέας Ελλήνων Συνέλευσις θα διαχειριστεί τον πλούτο μας ενώ ΟΛΑ τα κόμματα μπορούν μόνο να αυξάνουν το χρέος (σήμερα περίπου 400 δις)  και μόνο αυτό μπορούν να διαχειριστούν που για αυτούς είναι ανεξέλεγκτο !

Η απάντηση μας είναι κατατεθειμένη στον Άρειο Πάγο ( ιδρυτική διακήρυξη , καταστατικό , προγραμματικές δηλώσεις ) , είναι δεσμευτική και θα πραγματοποιηθούν εφόσον το θελήσουν οι Έλληνες και μας δώσουν την εντολή που εμείς θα την τηρήσουμε !

Ενωμένοι όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την Ελλήνων πολιτεία με αξίες με αρχές και νόμους νομοτελιακούς . ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ