ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: 

ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ

 Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και ιδιοκτήτης είναι ο άνθρωπος για αυτό η ιδιωτικοποίηση του είναι κλοπή από αυτόν. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πιστή στην εφαρμογή του ξεπουλήματος της Ελλάδας , προχώρησε την περίοδο που όλη η Ελλάδα πενθούσε τα παιδιά της με το τραγικό συμβάν στα Τέμπη , πέρασαν νομοσχέδιο όπου μαζί με ενέργεια, απόβλητα και το νερό δημιούργησαν νέο υπουργείο ως ανεξάρτητη αρχή , όπου σε άρθρο του νομοσχεδίου αναφέρει ότι μετά τριετίας μπορεί να ανατεθεί σε ιδιώτη.

Δεν σέβονται καθόλου τον Έλληνα πολίτη και αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα ! Είναι ευκαιρία τώρα με τις εκλογές να τους γυρίσετε την πλάτη και να έρθετε στην Ελλήνων Συνέλευσις , να κάνουμε χρήση τον πλούτο που έχουμε και αναφέρεται στις προγραμματικέ δηλώσεις ποσό για χρήση 8,5 Τρις ! Είναι τεράστιο το ποσό για να υλοποιήσουμε όλα τα έργα που αναφέρονται και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτά που πρέπει. Ελλήνων Συνέλευσις στις εκλογές και ξεχνάτε μνημόνια , φόρους και όλα τα δεινά. Στο χέρι σου είναι Έλληνα.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 

https://www.youtube.com/watch?v=vxZ2cUDQDr8

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

 

 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ