ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ:  

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ

https://www.youtube.com/watch?v=Xjf7CNAAPEg

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 

Το υγιές περιβάλλον σημαίνει υγεία για τον άνθρωπο. Οι κυβερνήσεις αλλά και γενικά όλα τα κόμματα στον Ελλαδικό χώρο δεν βάζουν (ενώ θα έπρεπε) σε προτεραιότητα προγράμματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να υπάρχει μία συνεχή επιδείνωση της ασφάλειας και έτσι κινδυνεύουν (πυρκαγιές) περιουσίες , ζωντανά και δυστυχώς και άνθρωποι.

 Με το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής προχώρησαν και εφαρμόζουν την εγκατάσταση χιλιάδων ανεμογεννητριών με αποτέλεσμα να καταστρέφεται τεράστια έκταση δάσους άρα καταστροφή του πρασίνου , για να παραχθεί υποτιθέμενη πράσινη ενέργεια! Καμία ευαισθητοποίηση για τις τεράστιες εκτάσεις που καίγονται κάθε χρόνο . 

Παντελείς αδράνεια σε ότι αφορά την πρόληψη των πυρκαγιών καμία ενέργεια προμήθειας σύγχρονου εξοπλισμού πυρόσβεσης καθώς και καμία ούτε καν σαν σκέψη , για την παρακολούθηση των δασών μέσω δορυφόρου ώστε να εντοπίζεται άμεσα η πυρκαγιά και να αντιμετωπίζεται στο ξεκίνημα της και όχι όταν έχει γιγαντωθεί. 

Σε γενικές γραμμές οι πολιτικοί μας είναι το λιγότερο αδιάφοροι για το περιβάλλον όπως και σε όλους τους άλλους τομείς που αφορούν και έχουν σχέση με την ασφάλεια του πολίτη. Ακόμη και στον προεκλογικό τους αγώνα δεν είπαν κάτι δεσμευτικό αλλά και πιστικό και όπως διαπιστώσαμε ακόμη και όταν υπόσχονται κάτι με έμφαση , δεν υλοποιείται ποτέ αυτό ή κάνουν το αντίθετο από τα λεγόμενα τους ( μνημόνια , Πρέσπες , κατώτατος μισθός , ΕΝΦΙΑ ,) και πολλά ακόμη. Έλληνα! Τους πίστεψες , τους ψήφισες δίνοντας τους την εξουσία να διαχειριστούν τα πάντα στην χώρα σου . 

Αυτοί ενεργώντας ως αντιπρόσωποι και όχι ως εκπρόσωποι , εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές για 99 χρόνια με όλα τα δεινά της εφαρμογής των μνημονίων. 

 Στις εκλογές έχεις την δυνατότητα , την μοναδική ευκαιρία να ψηφίσεις την Ελλήνων Συνέλευσις που είναι ανθρωποκεντρικός οργανισμός και με κατατεθειμένες δεσμευτικά τις προγραμματικές δηλώσεις που σου παρέχουν πλούτο και ασφάλεια. 

Στο χέρι σου είναι να αλλάξουν όλα και θα απαλλαγούμε από όλους τους παράνομους νόμους και από όλα τα οικονομικά δεσμά που μας επέβαλαν. Ελλήνων Συνέλευσις ο μοναδικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων.  

ΠΗΓΗ 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΙΝ: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

twitter:  https://twitter.com/CharalamposCha9

fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063634225779

 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΧΩΡΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ